Milton Advisory Board

Milton Around the World er under konstant og spændende udvikling! Vi har store drømme og ambitioner om at se Milton som et globalt ikon, når det kommer til kvalitetsuddannelse omkring de 17 Verdensmål og andre vigtige emner. For at etablere Milton som et verdensomspændende og professionelt lærings brand, har vi brug for et Advisory Board til at hjælpe os på rette vej mod vores mål. Vi er stolte og heldige at have fået Miltonificeret* disse fantastiske mennesker.

*At falde pladask for vores langørede ven og hans mission

Mette Fløe Nielsen
Mette Fløe Nielsen
Chairperson

Mette er Miltons ‘forretnings-mor’. Til dagligt er Mette ‘impact investor’, et ord som Milton synes er supersejt. Siden Mette første gang mødte Milton har hun arbejdet på at åbne sit netværk og fortælle vidt og bredt om, hvad Milton er i stand til. Mette brænder for projekter, der har et fokus på bæredygtighed og børns vilkår, og har derfor set et kæmpe potentiale i Miltons Verdensmålsunivers. Hun har en imponerende baggrund inden for iværksætteri og organisationsarbejde – noget som er guld værd for Miltons vilde planer om at tilbyde Verdensmålslæring til alle børn i hele verden.

Jens Nielsen
Jens Nielsen
Advisory Board medlem

Jens skal hjælpe Milton med at lave globale strategier, så hele verden kan lære Miltons digitale læringsunivers at kende. Det lyder som en stor og vigtig opgave i Miltons lange kaninører, og det er det også. Heldigvis er Jens superskarp (mon det er al den vinterbadning?) og har mange års erfaring med international branding og lederskab. Han har fuldstændigt styr på det der med at skabe positiv vækst, ikke kun rent forretningsmæssigt, men også personligt. Jens er et meget positivt menneske, der ønsker en fremtid med fokus på menneskelig værdi og bæredygtighed – et perfekt match til Milton!

Kristian Ikast
Kristian Ikast
Advisory Board medlem

Kristian er vores spritnye salgsgeni. Han er, ligesom de andre advisory board medlemmer, blevet totalt Miltonificeret*. Kristian ved en pokkers masse om, hvordan man kommunikerer med og sælger til et internationalt marked. Og det må siges at være ret vigtigt, da Miltons budskab gerne skulle nå ud i alle verdenshjørner. Kristian hjælper med at forme Milton som forretning, for den del skal der være styr på – selvom det måske lyder lidt tørt. Det er nemlig ikke kun børn, lærere og forældre, vi skal connecte med, det er også virksomheder, som vil støtte op om Miltons værdifulde mission.

*At falde pladask for vores langørede ven og hans mission