Milton Goodwill Ambassadør

Milton tiltrækker kloge mennesker fra nær og fjern med hans lærelystne sind og store fortællelyst. Det er forbavsende let at få voksne mennesker til passioneret at fortælle alle, der vil lytte, om hvorfor Milton er verdens sejeste kanin. Miltons ambassadører taler entusiastisk hans sag og åbner på den måde en masse døre, så Milton universet kan nå så mange børn i verden som muligt. Herunder kan du møde nogle af Miltons hårdtarbejdende ambassadører.

Mette Fløe Nielsen
Mette Fløe Nielsen
Impact Investor & Rådgiver

Mette er Miltons ‘forretnings-mor’. Til dagligt er Mette ‘impact investor’, et ord som Milton synes er supersejt. Siden Mette første gang mødte Milton har hun arbejdet på at åbne sit netværk og fortælle vidt og bredt om, hvad Milton er i stand til. Mette brænder for projekter, der har et fokus på bæredygtighed og børns vilkår, og har derfor set et kæmpe potentiale i Miltons Verdensmålsunivers. Hun har en imponerende baggrund inden for iværksætteri og organisationsarbejde – noget som er guld værd for Miltons vilde planer om at tilbyde Verdensmålslæring til alle børn i hele verden.

Johanny Reyes
Johanny Reyes
UN Fitness Manager

Johanny er indbegrebet af well-being, positiv energi og hjælpsomhed. Han er så fit og går så meget op i verdensmålene at han spiser SDG 3 – Sundhed og Trivsel til morgenmad. Han kommer oprindeligt fra Den Dominikanske Republik, hvor han arbejder for at hjælpe gadebørn til at få en uddannelse. Det gør han bl.a. sammen med en skole, der er opkaldt efter hans mor. Derfor var det naturligvis ren kærlighed og kildevand ved første blik, da Johanny mødte Milton i FN-Byen. Johanny har nu engageret sig hovedkulds i Miltons mission om at sprede budskabet om de 17 verdensmål og uddannelse på globalt plan – det bliver en rejse fyldt med god karma!

Henrik Hahn-Nissen
Henrik Hahn-Nissen
Influent & Rådgiver

Henrik kan så mange ting så hurtigt, at Milton slet ikke kan følge med. En af de ting, Henrik er bedst til er at skabe relationer til mennesker, virksomheder og organisationer. Det gør han bl.a. gennem sit firma, Influenter. Man finder ofte Henrik strejfende omkring på Christiansborg, hvor han taler med forskellige politikere om, hvordan de kan støtte Miltons projekt og mission. Samtidig hjælper han også Team Milton med gode idéer til, hvordan vi kan få fat i de helt rette mennesker til at udbrede Verdensmålsprojektet. Det er super smart at have sådan en som Henrik med om bord, så flere kan lære Milton at kende!

Jesper Palm Lundorf
Jesper Palm Lundorf
FN sikkerhedschef

Jesper er en rigtig eventyrer, der har rejst mange steder i verden – præcis ligesom Milton selv. Han er ligeledes involveret i flere andre gode formål og charity organisatoner, hvor han primært støtter formål til fordel for børn. Han har ligeledes en ret farverig baggrund, der bl.a. tæller sikkerhedsuddannelse hos politiets efterretningstjeneste, coach, foredragsholder, iværksætter, forfatter, samt i det hele taget en idérig og inspirerende person at have med i Miltons netværk. Jesper har i øvrigt helt styr på det der med verdensmålene, da han arbejder for FN her i danmark. Og skulle Milton nogensinde blive inviteret til royalt selskab, er Jesper klar med de gode råd – han er nemlig tidligere livvagt for Kongehuset og har endda skrevet en bog om det!