Milton møder elever på skoler

Så har Milton og jeg afsluttet vores konkurrence-turné, hvor vi besøgte elever på Ny Hollænderskolen på Frederiksberg, Vonsild Skole i Kolding og Skt. Klemensskolen i Odense. Det har været tre helt fantastiske besøg, hvor vi har mødt de sødeste børn og lærere. Tak for det! 

På Ny Hollænderskolen mødte vi hele årgang 1 og mange af deres fantastiske lærere. Tak fordi I tog så pænt imod os og tak for jeres flotte velkomst-tegninger. Vi havde en hyggelig og spændende dag og sidder stadig og beundrer alle de fine tegninger, som vi fik med hjem. 

På Vonsild Skole mødte vi 1B, hvor vi havde nogle gode snakke om, hvordan vi kan afskaffe fattigdom og vi huskede hinanden på at fattigdom også kan være i vores lokalmiljø. Der var mange gode ideer til, hvordan vi kan hjælpe andre tæt på os og ude i verden. Her fik vi både et fint hjemmelavet juletræ og nogle rigtig flotte tegninger med hjem, som nu pynter væggene på vores kontor. 

På Skt. Klemensskolen mødte vi 1B, som tog imod os med storm. En skoledag med jer i Verdensmål 1 tegnet, var en kæmpe og lærerig fornøjelse. Vores snakke omkring hvad fattigdom er og hvordan vi kan hjælpe de fattige ude i verden og i Odense/Skt. Klemens var helt fantastiske. Vi håber, at I får gjort nogle af alle de ting, som vi talte om. Milton og jeg er spændte på at se alle jeres fine tegninger, når de kommer med posten. 

Alle tre skoler skal have en stor tak for at tage pænt imod os og en endnu større tak for at være så engagerede. Vi håber at Milton kan være med til at gøre en forskel i fremtiden. 

Milton og jeg vil bruge december måned på at fejre julen og tænke Verdensmålene ind i, hvad vi foretager os i denne søde juletid. Vi håber, at I vil gøre det samme. 

I det nye år vil der blive afholdt endnu en ’Besøg af Milton og Miltons mor konkurrence’. Så hold godt øje med Milton på Facebook og Instagram og deltag i konkurrencen.  

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.