Milton på skolebesøg

For nylig var Milton på skolebesøg på en skole i Ringsted sammen med Rikke Falkenberg Kofoed fra Leg Med IT. Her blev indskolingseleverne i 0. – 2. klasse præsenteret for Milton Around the World gennem oplæsning og leg med Milton plys kaninen. Eleverne tog fantastisk godt imod både Milton og Rikke, der, bevæbnet med en globus, fik introduceret børnene til Miltons univers med magiske rejser og til FN’s verdensmål.

Kreative undervisningsmaterialer

Efter sommerferien er Milton nemlig klar til at indtage undervisningen i hele Danmark. Den første bog i serien ’Mit navn er Milton!’ udkommer i en helt særlig Book Creator udgave med sjove opgaver og kreativ leg til indskolingen. Materialet bliver bl.a. tilgængeligt gratis gennem Skoletube og til alle andre brugere af Book Creator. Bogen fungerer som introduktion til Miltons univers med gode venner, magi og fortryllende rejser til hele verden.

Der udkommer herefter 17 bøger, der hver især omhandler ét af FN’s 17 verdensmål. Det var den første bog i serien ’Milton og de magiske lilla ris’, hvor Milton rejser til Bangladesh og møder pigen Priya, som Dagmarskolen i Ringsted fik læst op af Rikke. Bogen fokuserer på det første verdensmål – ’Afskaf fattigdom’ – og historien fik nemt fanget børnenes opmærksomhed. De var nysgerrige, fordybede sig i universet og stillede en masse gode spørgsmål.

Hold øje med Milton i sommerferien

Miltons debut med et skolebesøg i indskolingen var en positiv oplevelse for alle parter, og Milton teamet, inklusiv Rikke, glæder sig enormt meget til at dele Miltons oplevelser og alt det, han lærer på sine rejser rundt i verden, med 0. – 2. klasses elever i hele landet. Så hold øje med Milton i sommerferien og glæd jer til at møde ham i undervisningen, når det nye skoleår starter.  

Du kan læse mere om Rikke og hendes arbejde med skolerne her