Milton og vennerne

Milton elsker sine venner Amanda og Conrad, som han slet ikke kan leve uden. Sådan er det også i den fysiske verden, hvor Milton er 100% afhængig af alle de gode venner, der hjælper med at børnene bliver bæredygtige globale borgere i en ung alder. Selvfølgelig helt i tråd med Verdensmål 17 – Partnerskaber for handling.

Udenrigsministeriets oplysningspulje (DANIDA)
Udenrigsministeriets oplysningspulje (DANIDA)
Donation

Danida elsker Milton så meget, at de rare mennesker i bedømmelses-udvalget har valgt at donere penge nok til at Milton kan lave hele 4 Verdensmålshistorier inkl. inspirerende undervisningsmateriale – alt sammen klar til brug digitalt HELT gratis.

Grundfos
Grundfos
Donation

Milton er så stolt over at Grundfos og deres rare CEO Mads Nipper valgte at støtte tilblivelsen af ‘Milton og den usynlige coronavirus’. Milton har derved fået mulighed for at lære børn i hele verden, hvordan man skal vaske sine hænder samtidig med at børnene synger en helt vildt sej sang!

Influenter A/S
Influenter A/S
Partner

Influenter hjælper Milton på hans rejser i de politiske miljøer som Christiansborg, kommuner og Bruxelles. Milton ville slet ikke vide hvordan han skal snakke med alle de fine mennesker, der gerne vil møde ham, hvis det ikke var for råd og vejledning fra de rare mennesker hos Influenter.dk.

LærIT
LærIT
Partner

Intet digitalt undervisningsmateriale uden Webtjenesten LærIT og deres inspirerende platform Skoletube.dk. Her udstilles alle Miltons historier, opgaver og lærervejledninger til glæde for alle danske børn. Milton er så glad for at Marcus, Uffe, Mette og alle de andre kloge mennesker hos LærIT helt fra start af, kunne se hvilket potentiale Milton har.

Hopspots.dk
Hopspots.dk
Partner

Hopspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at gøre det nemt at skabe aktiv læring. Selvfølgelig skal Milton da også inkluderes i Hopspots univers med sine helt egne ‘hoppe-lege’. Udover at rejse, fortælle historier og lege med sine bedste venner, så er Milton jo en kanin, der elsker at hoppe. Alt sammen så børnene kan lære mere om FN’s 17 Verdensmål. Se meget mere på hopspots egen hjemmeside.

Meebook
Meebook
Partner

I 2011 smed Meebook skoletasken over plankeværket, lukkede øjnene og sagde: ”Vi har en mission” – vi vil lave et digitalt undervisningsværktøj, som en ganske almindelig lærer kan finde ud af at bruge, og som giver mening i klasseværelset og på lærerværelset. I 2020 er Milton også med på vognen og integreres selvfølgelig med Meebook.