Milton teamet

Intet Milton univers uden et passioneret og kreativt team. Her kan du møde nogle af de mennesker, der står bag den nysgerrige hvide kanin og hans magiske eventyr.

Jesper Strømfeldt
Jesper Strømfeldt
CEO & Founder

Jesper fik, sammen med Marianne, idéen til Miltons univers i 2018. Det skulle han aldrig have gjort. Det betyder nemlig at han nu knokler døgnet rundt for at overbevise verden om at de skal smide alt, hvad de har i hænderne for at forelske sig i en eventyrlysten, hvid kanin. Jesper er meget entusiastisk, som i MEGET, uanset om han taler Miltons sag overfor boghandlere, undervisere, ministre og andre hot shots. Hans arbejdsomme og overbevisende natur gør, at Milton Around the World har rejst med raketfart siden første, spæde tanke. Når Jesper endelig tillader sig et par timers søvn, er det selvfølgelig med Milton som sovedyr. Jesper kan kontaktes på jesper@miltonatw.com eller på telefon +4526855818

Marianne D. Strømfeldt
Marianne D. Strømfeldt
Forfatter & Founder

Marianne er Miltons ’mor’. Hun er den kreative drivkraft i Milton projektet. Det er ikke altid nemt at følge med i, hvad der foregår bag det (forholdsvis) milde ydre, men lige pludselig har hun som en anden Tolkien skabt en helt ny verden med vindende og sympatiske figurer. Hvem ellers finder på, at pindsvins næser vibrerer, når de er spændte? Marianne og Milton er ægte perlevenner, for hun forstår hans nysgerrige tilgang til livet og udfordringer bedre end nogen anden. De er begge meget overbevisende – og når du lærer dem at kende, vil du opleve, at de drøner derudaf med 120 km i timen og vil have dig med på både indre og ydre eventyr. Marianne kan kontaktes på marianne@miltonatw.com

Thor Ellegaard
Thor Ellegaard
CTO

Thor er kommet ombord på Milton toget, og hans vigtigste rolle er at sætte farten op når det kommer til udviklingen af Miltons digitale univers. Som ny CTO skal han hjælpe med at skabe en spændende EdTech læringsplatform, der tager Milton og alle skoleelever med ind i fremtidens mange muligheder. Thor brænder for at læring og viden, gennem digitale værktøjer, kommer ud til alle verdenshjørner. Derfor passer han supergodt ind i Miltons team af passionerede nørder, der deler samme mål – at gøre verden klogere ved at uddanne de yngste verdensborgere på en innovativ og underholdende måde. Thor kan kontaktes på thor@miltonatw.com

Jawarhar L. Matu
Jawarhar L. Matu
Global Business Director

Jawarhar er Miltons super erfarne forretnings-ven. Jawarhar er indiskfødt dansker, der har boet i Danmark i mere end fire årtier. Han har betydelig erfaring med projekter i samarbejde med internationalt anerkendte arkitekter i Danmark, Tyskland, USA, Grønland, Mellemøsten, Saudi, Indien og Bhutan – lande som Milton glæder sig til at besøge på sine globale rejser. Jawarhar er tidligere formand for Indian Danish Chamber of Commerce og vil arbejde dag og nat for at bruge sit fremragende netværk til at etablere nye partnerskaber, der sikrer, at Milton så sandelig kommer Around the World.

Anja Sørensen
Anja Sørensen
Uddannelsesvejleder

Anja er historietosse af første grad og Miltons nye ambassadør i skoleregi. Med al sin idrætspædagogiske erfaring skaber hun opgaver til børnene i indskolingen med både krop, bevægelse og masser af fantasi. Hun tager sammen med Milton børnene i hånden og klæder dem på med lærerige opgaver der gør børnene til verdensmåls superhelte i hverdagen. Anja blev hurtigt gode venner med den nysgerrige Milton, for han er som hende vild med naturen og lange gåture – så vær sikker på at alle opgaver i Miltons undervisningsunivers vil gro vildt og komme rigtig langt omkring.
Hun er medindehaver af Historietosserne med Michael Bonde, hvor hun skaber undervisningsmateriale der tager udgangspunkt i både den enkelte elev og fællesskabet.

Michael Bonde
Michael Bonde
Uddannelsesvejleder

Michael er ligesom Anja historietosse af første grad og Miltons nye ambassadør i skoleregi. Med al sin erfaring som både dramatiker og pædagogisk assistent skaber han opgaver til børnene i indskolingen med både drama og koncentration. Han tager sammen med Milton børnene i hånden og klæder dem på med lærerige opgaver der gør børnene til verdensmåls superhelte i hverdagen. Michael blev hurtigt gode venner med den eventyrlystne Milton, for han er som ham nysgerrig på tal og rebusser – så vær sikker på at alle opgaverne i Miltons undervisningsunivers skrues op til ti og kommer ud i alle kringelkroge.
Han er medindehaver af Historietosserne med Anja Sørensen, hvor han skaber undervisningsmateriale der tager udgangspunkt i både den enkelte elev og fællesskabet.

Vibeke Lappok
Vibeke Lappok
Grafisk Designer

Vibeke fik, ligesom alle andre i teamet, Milton feber efter at være blevet introduceret til universet. Det er Vibeke, der gør historierne superlækre at se på og læse. Med en sikker hånd på musen, sætter hun tekst og illustrationer op, så de præsenteres på den bedst tænkelige måde til de små, nysgerrige børn, der skal nyde og lære af historierne. Men der er også mange andre grafiske opgaver, der skal kreeres, som f.eks. plakater, flyers og andre materialer, når man hver anden dag får et opkald om at NU skal Milton på messe, festival, skolebesøg og til diverse andre events.

Lykke B. Jørgin
Lykke B. Jørgin
Illustrator

Lykke er den, der giver Milton et visuelt liv med sine indlevende og udtryksfulde illustrationer. Hun har taget Mariannes vision og skabt Milton, Amanda, Conrad og alle de andre spændende figurer i Milton universet, som vi kender dem i dag. Lykke har en exceptionel tålmodighed, for det skal man have, når man bombarderes med nye idéer og anvisninger fra forfatteren i tide og utide. Hun skaber også nye illustrationer til de sociale medier på rekordtid. Og resultatet overgår altid forventningerne. Ingen andre kan fange Milton og de andre figurers udtryk så præcist og charmerende som Lykke.

Sabina Fobian
Sabina Fobian
Content Creator

Sabina er den, der spreder budskabet om Miltons univers ved at lave indhold til bl.a. hjemmeside og sociale medier i form at tekster, billeder og videoer. Hun finder de små historier i de store historier og forsøger at overbevise alle om at de skal stifte nærmere bekendtskab med Milton og hans venner. Hjemme hos Sabina er det ikke unormalt at se juletræer i september, Verdensmål på væggen og omrokerede møbler for at gøre plads til et Milton photoshoot. Og hvis du ser en voksen kvinde i lufthavnen eller på togstationen med en stor plyskanin stikkende ud af rygsækken, er det sandsynligvis Sabina med hendes yndlingsrejsekammerat.